Aquamarijnsteen

van ruw ....... naar geslepen.......

 

De Aquamarijnsteen staat voor de eigenschappen zuiverheid en vrijheid. Aquamarijn is afgeleid van aquamarina wat letterlijk zeewater betekent.

 

Men noemt de Aquamarijn ook wel de steen van de zuivere ziel die alles aanvoelt of zielen trooster. Ze brengt licht en helderheid in de meest donkere hoeken van de ziel en stimuleert vele goede eigenschappen. Zo maakt ze oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. Bevorderd een open heldere communicatie in situaties waarbij je sprakeloos bent of op de een of andere manier niet weet wat te zeggen. Ze helpt je keelchakra te openen, verscherpt je waarneming en bevorderd zelfexpressie.  Stimuleert je intuïtie en opent mediamieke gaven en helderziendheid.

 

Op fysiek niveau werkt de Aquamarijn genezend op verkoudheid, keelpijn en bij hooikoorts. De schildklier, slijmvliezen, hypofyse alsook de bijnieren worden door deze steen positief beïnvloed.

 

Ieder mens is een weerspiegeling van de ruwe kristal. Het bloot leggen en stimuleren van bovenstaande eigenschappen en kwaliteiten loopt als een rode draad door mijn behandelingen, workshops, gesprekken en sessies. Zodat je jezelf steeds verder kan ontwikkelen van de ruwe versie naar de schitterende en stralende geslepen versie...

Neem contact op