Domi-NU OrakelSpel

Het Domi-NU OrakelSpel is gebaseerd op de energie van getallen (Numerologie), Afbeeldingen/kleuren (voelen)en Engelen (doen!) Het spel bestaat uit 28 dominokaarten, 2 meestergetal kaarten en 4 beproevingsgetal kaarten. Ieder getal heeft specifieke eigenschappen. De energie van de eigenschappen speelt zich af binnen twee polen + en -. Het Domi-NU OrakelSpel geeft je op een leuke en unieke manier inzichten en antwoorden op vragen over werk, relaties of persoonlijke/ spirituele groei in het algemeen.

 

Je kunt het Domi-NU OrakelSpel gebruiken als jouw persoonlijke gids onderweg. Zo kom je er achter hoe dichtbij of ver weg je bent van de verwezenlijking van

jouw plannen en doelen. Welke hulpmiddelen of eigenschappen je kunt gebruiken en welke valkuilen je tegen houden.

Het Domi-Nu OrakelSpel is ook geschikt bij coaching. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding, strategiebepaling en samenwerkingsproblematiek.

Het spel bevat een uitgebreide handleiding compleet met (meditatie) oefeningen en uitleg over hoe de drie lagen in het spel werken.

 

Wil jij in het bezit komen van dit mooie Domi-NU OrakelSpel? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel 0630391699. Je kunt het Domi-NU OrakelSpel ook kopen bij http://www.cadeauvariant.nl/ in Apeldoorn of bij http://ohannasworld.nl/ in Deventer. Binnen kort is mijn spel bij meerdere locaties te koop door heel Nederland.

Neem contact op