Gastenboek

Laat een bericht achter in het gastenboek

 

22-09-2012 23:52
Anja Bannink ( Woerden )
Lieve Anja, ik heb je net aan de telefoon gehad via Astro tv. wat ben jij een lief mens! Dank je wel voor het luisterend oor en de goede tips. Ik ga er zijn op de 29e bij de engelenworkshop. Dank je, dank wel!!! Dikke kus Anja
03-09-2012 22:57
Nova ( Almere )
Bedankt voor de zeer inspirerende reading vorige week. Ik vond het een hele mooie ervaring en het inspireert me mij meer te richten op mijn bestemming. Dankjewel!
25-08-2012 13:23
Maria ( Ede )
Website: http://www.levendekleuren.nl
Lieve Anja,

Ik laat met liefde een berichtje hier voor jou achter.
Je bent een topper. Je hebt me meerdere malen geholpen met jouw inzichten en innerlijke wijsheid. Ik vind dat je eerlijk en recht door zee bent. De combinatie van het enneagram en je kaartleggingen voelen voor mij heel waardevol. Je draait nergens om heen, maar zegt het zoals het is.
Ik wens jou nog heel veel mooie consulten en mensen op jouw weg die daarvan mogen genieten.

Hele warme groet,
Maria
24-08-2012 00:12
Melissa
Lieve Anja, zojuist een mooi consult van je ontvangen, met veel tips! Ook een duidelijk zetje in de juiste richting, behulpzaam, rustig, zonder oordeel en je helpen weer in je kracht te komen, super! Heel erg bedankt....hartelijke groet, Melissa
21-08-2012 20:58
A ( Hengelo )
De uitleg van Anja over jouw enneagramtype laat absoluut geen ruimte voor twijfel over- en getuigt in die zin van een grote deskundigheid.
Ik kan je van harte aanbevelen om contact met haar op te nemen!

Neem contact op