Tips & Nieuws

Op deze pagina vind je regelmatig tips en nieuws rond de activiteiten van d'Aquamarijn. 

 

De maand mei/juni:

* Nieuwe wet AVG

* Domi-NU OrakelSpel

* Kleur je karakter

* Agenda

* Engelen tarot jaarlegging 2018

* Email consult

* Telefonisch consult

* Gastenboek 

 

Nieuwe wet AVG

Vanaf 25 Mei is de nieuwe wet persoonlijke gegevens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze wet is er gekomen ter bescherming van jouw persoonsgegevens.

Nieuwe aanmeldingen (cliënten) zullen in de toekomst toestemming geven via een intakeformulier om persoonsgegevens te gebruiken tijdens het coachtraject (en eventueel te bewaren na het coachtraject) volgens de richtlijnen van de AVG wetgeving.

In het document op mijn website kun je lezen welke voorwaarden van toepassing zijn volgens de richtlijnen van de AVG wetgeving. Door het plaatsen van jouw handtekening op het intakeformulier verklaar je dat je hiervan kennis hebt genomen en akkoord gaat.

 

Domi-NU OrakelSpel

In juni 2017 kwam mijn eigen orakel kaartspel op de markt.

Het heet Domi-NU OrakelSpel en is gemaakt op basis van Domino, Numerologie, Kleuren en Engelen!

Het Domi-Nu Orakelspel bestaat uit 28 dominokaarten, 2 meestergetal kaarten en 4 beproevingsgetal kaarten.

De stippen en getallen hebben een + (groei) en een – (waarschuwing) kant.

Het aantal stippen geeft de betekenis (energie) van het getal weer.   

De som staat voor het thema van de getallen bij elkaar opgeteld.

De meestergetallen 11, 22 en 33 zijn een hogere trillingsfrequentie van de getallen 2, 4 en 6.

Er zijn vier beproevingsgetallen; 13, 14, 16 en 19.  

Ieder getal heeft een eigen kleur en een ondersteunende Engel.

 

De achtergrond van de kaarten heb ik gemaakt met een encaustic strijkboutje en blokjes gekleurde bijenwas. Door me af te stemmen op het getal, de kleur en de Engelenenergie zijn de afbeeldingen op de kaarten intuïtief tot stand gekomen. Het getal, de kleur en de Engel hebben eenzelfde resonantie. Daardoor versterken ze elkaar en brengen ze je eigen trilling in balans of naar een hogere frequentie.

De kaarten zitten in een stevig doosje en ik heb er een uitgebreide handleiding bij gemaakt zodat je er direct mee kunt werken. Je kunt de kaarten bij mij bestellen of kopen bij http://www.cadeauvariant.nl/  in Apeldoorn of bij http://ohannasworld.nl/ in Deventer. Er komen meerdere plaatsen in Nederland waar ik mijn spel te koop aan biedt. Tzt. misschien ook bij Bol.com of Koppenhol.

Je kunt mij volgen op facebook www.facebook.com/D'Aquamarijn 

 

Kleur je karakter

Het Enneagram is oneindig veelzijdig. Je kunt praktisch alles verklaren/vertalen middels het Enneagram.

Kleur je karakter is een super leuke en laagdrempelige manier om inzicht in jezelf te krijgen. Je hoeft geen verstand te hebben van het Enneagram.

Kleuren hebben een betekenis. De manier waarop jij de 25 vakken in het Enneagram inkleurt geeft inzicht en verdieping over waar jij staat in het leven. Je kunt de Enneagram kleurplaat inkleuren om je persoonlijkheid helder te krijgen, maar ook op een thema of situatie. De resultaten zijn verbluffend!

In februari ga ik hier workshops in geven. Tijdens deze workshop vertel ik de basisprincipes van het Enneagram en geef ik een korte interpretatie van de types. Maar het belangrijkste is het inkleuren van de Enneagramkleurplaat en het interpreteren van het resultaat.

Het kleur/werkboek Kleur je Karakter bevat 25 kleurplaten en geeft uitleg over iedere kleur in ieder vlak van het Enneagram. De psychologische betekenis van de kleuren per vak staan achter in het boek vermeld. 

Het Enneagram kleur/werkboek is ontwikkeld en uitgebracht door Enneagram deskundige Willem Jan van de Wetering.

Wil je deze workshop meemaken hou dan mijn website en www.facebook.com/D'Aquamarijn in de gaten.

 

Agenda

Domi-Nu OrakelSpel

Donderdagavond 3 mei van 19.30 uur tot 23.00 uur

Informatie over de workshop vind je hier

 

Bijenwas tekenen en lezen

Er is nog geen datum bekend voor deze workshop

Informatie over de workshop vind je hier

 

Voor informatie over de inhoud van de workshops klik op workshops
Om je op te geven klik je op Contact

 

Kleur je kararter

Er is nog geen datum bekend voor deze workshop

Locatie bovenstaande workshops:

d'Aquamarijn

Spoorstraat 41-2

7311 PE Apeldoorn

 

Engelentarot jaarlegging 2018

Deze jaarlegging geeft inzicht in de thema's en uitdagingen voor 2018 (afhankelijk van je geboortedatum) en wordt onderbouwd met advies hoe je deze het beste aan kan pakken. Ik trek voor iedere maand VOOR JOU PERSOONLIJK een Engelentarotkaart die het thema, de uitdaging, maar ook de energie en hulpbronnen aan geeft die je in die betreffende maand kan gebruiken. De jaarenergie gaat van verjaardag tot verjaardag. Met de Engelen tarot jaarlegging ben je voorbereid op wat er eventueel komen gaat. Dat geeft rust en vertrouwen. De kosten van een jaarlegging zijn € 50,00. Je kunt deze legging bestellen via het contactformulier of mij bellen op 06 30391699. Wat ik nodig heb is je (voor/roep)naam, achternaam en geboortedatum. Na betaling krijg je het resultaat binnen een week per e-mail toegestuurd.

Tip: leuk als kadoo!

 

E-mailconsult

Een e-mailconsult is speciaal voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om een persoonlijk consult bij mij in de praktijk te komen doen.

Het werkt als volgt: ik doe een duiding of een reading en geef advies, praktische tips en oefeningen speciaal gericht op jouw vraag. Na mijn eerste antwoord mag je nog 3 keer een vraag per mail stellen. Je krijgt antwoord binnen 24 uur na betaling.

Verder heb ik graag je roep en achternaam, je geboortedatum en eventueel een foto. Jouw bijdrage, zie kosten

 

Telefonisch consult

Wil je geen telefonisch consult via een spirituele hulp en advieslijn? Je kunt al vanaf € 25,00 een bel afspraak met mij maken. Na het overmaken van het bedrag krijg je een consult van ca. een half uur. Het voordeel is dat ik mij van te voren af kan stemmen op jouw energie en vraag en de kosten zijn lager.

 

Gastenboek

In het gastenboek kun je vertellen hoe je een workshop of sessie bij mij hebt ervaren. Voel je vrij om jouw ervaring te delen...!

 

Neem contact op