Tips & Nieuws

Op deze pagina vind je regelmatig tips en nieuws rond de activiteiten van d'Aquamarijn. 

 

Najaar 2019

* Markten & Fairs

* Engelen tarot jaarlegging 2019
* Domi-NU OrakelSpel

* Email consult

* Chatten

* Wet AVG
* Gastenboek 

 

Markten & Fairs

Zeldzaam Mooi Winter Event

Zondag 24 november 
van 11.00 uur tot 18.00 uur

Zwitsal Vlijtseweg

Apeldoorn

-------------------------------------------

Groenrijk Malkeschoten Najaarsmarkt

Zaterdag 30 november 
van 10.00 uur tot 17.00 uur

Zondag 01 december Najaarsmarkt Groenrijk Malkeschoten

van 12.00 uur tot 17.00 uur
Malkeschoten 9 

7333 NL Apeldoorn

 

Engelentarot jaarlegging 2019/2020

Deze jaarlegging geeft inzicht in de thema's en uitdagingen voor 2019 (afhankelijk van je geboortedatum) en wordt onderbouwd met advies hoe je deze het beste aan kan pakken. Ik trek voor iedere maand VOOR JOU PERSOONLIJK een Engelentarotkaart die het thema, de uitdaging, maar ook de energie en hulpbronnen aan geeft die je in die betreffende maand kan gebruiken. De jaarenergie gaat van verjaardag tot verjaardag. Met de Engelen tarot jaarlegging ben je voorbereid op wat er eventueel komen gaat. Dat geeft rust en vertrouwen. De kosten van een jaarlegging zijn € 50,00. Je kunt deze legging bestellen via het contactformulier of mij bellen op 06 30391699. Wat ik nodig heb is je (voor/roep)naam, achternaam en geboortedatum. Na betaling krijg je het resultaat binnen een week per e-mail toegestuurd.

Tip: leuk als kadoo!

 

Domi-NU OrakelSpel

In juni 2017 kwam mijn eigen orakel kaartspel op de markt.

Het heet Domi-NU OrakelSpel en is gemaakt op basis van Domino, Numerologie, Kleuren en Engelen!

Het Domi-Nu Orakelspel bestaat uit 28 dominokaarten, 2 meestergetal kaarten en 4 beproevingsgetal kaarten.

De stippen en getallen hebben een + (groei) en een – (waarschuwing) kant.

Het aantal stippen geeft de betekenis (energie) van het getal weer.   

De som staat voor het thema van de getallen bij elkaar opgeteld.

De meestergetallen 11, 22 en 33 zijn een hogere trillingsfrequentie van de getallen 2, 4 en 6.

Er zijn vier beproevingsgetallen; 13, 14, 16 en 19.  

Ieder getal heeft een eigen kleur en een ondersteunende Engel.

 

De achtergrond van de kaarten heb ik gemaakt met een encaustic strijkboutje en blokjes gekleurde bijenwas. Door me af te stemmen op het getal, de kleur en de Engelenenergie zijn de afbeeldingen op de kaarten intuïtief tot stand gekomen. Het getal, de kleur en de Engel hebben eenzelfde resonantie. Daardoor versterken ze elkaar en brengen ze je eigen trilling in balans of naar een hogere frequentie.

De kaarten zitten in een stevig doosje en ik heb er een uitgebreide handleiding bij gemaakt zodat je er direct mee kunt werken. Je kunt de kaarten bij mij bestellen of kopen bij http://www.cadeauvariant.nl/  in Apeldoorn of bij http://ohannasworld.nl/ in Deventer. 

 

E-mail consult

Een e-mailconsult werkt als volgt: ik doe een duiding of een reading en geef advies, praktische tips en oefeningen speciaal gericht op jouw vraag. Na mijn eerste antwoord mag je nog 3 keer een vraag per mail stellen. Je krijgt antwoord binnen 24 uur na betaling.

Verder heb je roep en achternaam, je geboortedatum en eventueel een foto nodig. Jouw bijdrage? Zie kosten

 

Chatten

Je kunt op een leuke en gemakkelijke manier met mij chatten via https://www.mediumchat.nl/ De tijden dat ik aanwezig ben staan op mijn profiel. Evenals een gezellig kennismakingsfilmpje. https://youtu.be/ZTBCDUgauac Via mediumchat kan je ook een emailconsult bij mij aanvragen. 

 

Wet AVG

Vanaf 25 Mei is de nieuwe wet persoonlijke gegevens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze wet is er gekomen ter bescherming van jouw persoonsgegevens.

Nieuwe aanmeldingen (cliënten) zullen in de toekomst toestemming geven via een intakeformulier om persoonsgegevens te gebruiken tijdens het coachtraject (en eventueel te bewaren na het coachtraject) volgens de richtlijnen van de AVG wetgeving.

In het document op mijn website kun je lezen welke voorwaarden van toepassing zijn volgens de richtlijnen van de AVG wetgeving. Door het plaatsen van jouw handtekening op het intakeformulier verklaar je dat je hiervan kennis hebt genomen en akkoord gaat.

 

Gastenboek

In het gastenboek kun je vertellen hoe je een workshop of sessie bij mij hebt ervaren. Voel je vrij om jouw ervaring te delen...!

 

Neem contact op