Workshops

Al mijn workshops worden gegeven naar het niveau en de wens van de deelnemers. Ze stimuleren je persoonlijke ontwikkeling, verdiepen, geven vreugde en zitten vol humor. Bij voorkeur geef ik een workshop in mijn eigen praktijkruimte in Apeldoorn, maar het is ook mogelijk op iedere gewenste locatie in Nederland. 

Een overzicht van de workshops en de data vind je op de pagina Persoonlijke groei onder 'agenda'

 

Domi-NU OrakelSpel

Kennismakingsworkshop

In deze workshop leg ik uit hoe- en waarvoor je het Domi-NU OrakelSpel kunt gebruiken.

 

Het Domi-NU OrakelSpel heb ik ontwikkeld als cadeautje aan “de wereld”. Het is een veelzijdige tool waarmee je je leven een andere wending kunt geven.

Het gaat hierbij om begrijpen (de energie van getallen), voelen (de energie van kleuren en vormen) en helen (Engelenenergie).

Je valkuilen en triggers herkennen en transformeren zodat je daadwerkelijk datgene kunt gaan doen waar je voor bedoeld bent en waar je blij van wordt. Immers, als jij blij bent straal je dat uit naar buiten en kun je het “stokje” doorgeven. DOEN dus!

 

Omdat ik zo veel mogelijk mensen kennis wil laten maken met het Domi-NU OrakelSpel geef ik deze workshop voor een klein prijsje. Je betaald voor een hele middag of avond slechts € 45,00 en krijgt daar ook nog het spel bij kadoo!

 

Aanvang s' middags: van 13.30 uur tot ca. 17.00 uur

Aanvang s' avonds: van19.30 uur tot ca. 23.00 uur

Prijs € 45,00 p.p. (inclusief spel)

Min. 4 personen max 8 personen.

We plannen samen een datum.

 

Numerologie

Numerologie laat zien wie je echt bent en wat je levensdoel is. Welke eigenschappen je nodig hebt om je levensplan te realiseren en daar vervulling in te vinden. Door kennis van Numerologie kom je niet alleen veel te weten over jezelf en je relatie tot anderen, maar ook wat het jaar voor jou in petto heeft, welke thema's belangrijk zijn en welke eigenschappen je helpen er ieder jaar weer een feestje van te maken.


Wat je in één dag leert

  • hoe je de uitkomst van je naam en geboortedatum uit moet rekenen.
  • of je innerlijke beleving overeen komt met wat je aan de buitenwereld laat zien.
  • Welke talenten je hebt.
  • de betekenis van alle getallen en op welke (levens)thema's je deze toe kunt passen.

  • Wat meestergetallen en karmische getallen zijn. 
  • Wat het verschil is tussen dubbele getallen en meestergetallen.
  • welke valkuilen en emoties je tegenhouden je doelen te bereiken.
  • Welke emoties er bij een getal horen en hoe je die gemakkeliijk los kunt laten.
  • de uitkomst van je relatiegetal en je jaarenergie.  
  • Welke kleur een getal heeft. 

Nieuw is, dat je naast de karakterbeschrijving van jezelf én anderen nu ook leert welke kleur een getal heeft en welke Engel er bij een getal hoort. Want door de juiste kleuren te gebruiken en je zorgen aan de Engelen over te geven wordt het gemakkelijker je doelen te bereiken! 

Tijd van 10.00 uur tot ca. 17.00 uur

Prijs € 95,00 p.p.

Min. 4 personen max 6 personen

De datums voor de workshop Numerologie zijn in januari bekend.

 

Bijenwastekenen

Een bijenwastekening maken doe je met een encaustic strijkboutje en blokjes gekleurde bijenwas. Je kiest de kleuren intuïtief en laat het strijkboutje zijn eigen weg gaan. Door het maken van een bijenwastekening maak je contact met je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is de plek waar al je ervaringen en gevoelens liggen opgeslagen. Ook maak je contact met je hoger bewustzijn je scheppingskracht, de energie van engelen en andere lichtwezens. Deze kaarten zijn prachtig! De kleuren en vormen spreken en geven inzicht in je situatie of over een thema wat je bezig houdt. Je zal versteld staan wat er allemaal naar voren komt. Alles is mogelijk! Deze workshop bestaat uit twee delen. In het eerste gedeelte lees ik de kaarten van de deelnemers en leg uit hoe je een bijenwas tekening kan lezen. Na de pauze maak je nog meer bijenwaskaarten. Nu mogen jullie elkaars kaarten intuïtief lezen en uitleggen. Bij iedere bijenwas workshop of reading doen we gezamenlijk een korte meditatie om contact te maken met je intuïtie.

Tijd van 10.00 uur tot ca. 17.00 uur

Prijs € 95,00 p.p.

Min. 4 personen max 6 personen

De datums waarop je een bijenwastekening kan komen maken zijn in januari bekend.

 

Vang je dromen en maak ze waar

In deze workshop maak je jouw eigen dromenvanger met de intentie het doel waar je de komende tijd aan wilt werken te realiseren.

Deze dromenvanger helpt je bij het bewust worden van wat je tegen houd je dromen te verwerkelijken. Hij vangt je beperkende emoties en gedachten op en laat de mooie, positieve ideeën en bedoelingen uit komen.

We beginnen- en sluiten af met een meditatie om de intentie te bekrachtigen. Tijdens het maken van de dromenvanger is het gezellig, bespreken we onze doelen en delen tips met elkaar.

 

De oorsprong van de dromenvanger is afkomstig van een indianenvolk uit Noord-Amerika. De Ojibweg (Anishinaabeg.)

De traditie van de dromenvanger vertelt dat nare dromen s’ nachts gevangen worden in het web. S’ morgens glijden ze er af en drogen ze op in de ochtendzon. De mooie dromen komen ongehinderd binnen door de opening in het centrum van de dromenvanger en verrijken het leven van de dromer.

 

Materiaal, koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen. Je gaat naar huis met een mooie dromenvanger en laat alles wat je tegen hield achter je.

Tijd van 10.00 uur tot ca. 17.00 uur

Prijs € 95,00 p.p.

Min. 4 personen max 6 personen

De datums waarop je een dromenvanger kan komen maken zijn in januari bekend.

 

Kleur je karakter

Het Enneagram is oneindig veelzijdig. Je kunt praktisch alles verklaren/vertalen middels het Enneagram.

Kleur je karakter is een super leuke en laagdrempelige manier om inzicht in jezelf te krijgen. Je hoeft namelijk geen verstand te hebben van het Enneagram.

Kleuren hebben een betekenis. De manier waarop jij de 25 vakken in het Enneagram inkleurt geeft extra inzicht en verdieping over waar jij staat in het leven. Je kunt de Enneagram kleurplaat inkleuren om je persoonlijkheid helder te krijgen, maar ook op een thema of situatie. De resultaten zijn echt verbluffend!

Tijdens deze workshop vertel ik de basisprincipes van het Enneagram en geef een korte interpretatie van de types. Maar het belangrijkste van deze workshop is het inkleuren van het Enneagram in het kleur/werkboek en het lezen, interpreteren van de Enneagramkleurplaat.

Het kleur/werkboek Kleur je Karakter bevat 25 kleurplaten en geeft uitleg over iedere kleur in ieder vlak van het Enneagram. De psychologische betekenis van de kleuren per vak staan achter in het boek vermeld. Het Enneagram kleur/werkboek zit bij de prijs van de workshop inbegrepen.

Dit boek is ontwikkeld en uitgebracht door Enneagram deskundige Willem Jan van de Wetering.

De datum waarop je een Enneagramkleurplaat kan komen maken plannen we samen.

 

Neem contact op