Voorstellen

Mijn naam is Anja Damhuis.

Onderstaand filmpje geeft je een indruk van mij als persoon en over waarom ik doe wat ik doe.  

 

 

Jezelf (h)erkennen en innerlijke rust en vervulling vinden in je leven en in alles wat je doet, is waar het in mijn consulten en workshops om gaat. 

Waarom ik voor de naam d'Aquamarijn heb gekozen vind je op de pagina aquamarijnsteen.

 

Als jong meisje was ik hooggevoelig. Door mijn hooggevoeligheid kon ik dwars door de façades van iemand heen kijken. De meeste mensen ontkenden wat ik zag en voelde, ze waren zichzelf niet bewust van hun schaduwkant.

 

Hooggevoeligheid heeft twee aspecten; een scherp waarnemingsvermogen en een tere kwetsbaarheid. Door alle ontkenningen van buitenaf ontkende ik ook mezelf en raakte steeds verder van mezelf verwijderd. Ik geloofde niet meer in mezelf en mijn waarnemingen. Pas later toen ik me spiritueel ging ontwikkelen hervond ik weer mijn eigen authentieke zelf. Mijn gevoeligheid is nu mijn kracht.

 

Mijn basisopleiding is de Middelbare School voor Detailhandel. Een MBO opleiding met als hoofdvakken reclame en economie.
Mijn eerste opleiding op spiritueel gebied was de EIK opleiding bij het Enneagram Instituut van Willem Jan van de Wetering. EIK staat voor Enneagram Integratie Kunde. Ik mag mezelf sinds 2001 gecertificeerd EIK coach noemen. Op de pagina enneagram vind je hierover meer.
In deze opleiding zaten o.a. de modules Chakra balancing en Emotioneel Evenwicht. Deze werden verzorgd door Dr. Roy Martina.
Bij de Roy Martina Academy heb ik in 2004 het Seminar The Secret gevolgd op Curacao. In 2007 een intensieve tweedaagse workshop bij Gerhard K.Pieroth. Deze heeft me in een dieper contact gebracht met Engelen en Lichtmeesters.

 

In 2010 heb ik een tweedaagse workshop gevolgd bij het Medium College. Daaruit kwam naar voren dat ik beschik over mediamieke gaven en genezende krachten. Daarom heb ik in 2011 de opleiding Mixt Levels gevolgd een opleiding tot Medium. Deze gaven blijf ik ontwikkelen en koester ik.

Neem contact op